Tarina

Mistä kaikki alkoi?

Seita Elämyspalvelut Oy:n taustalta löytyvät Pirkanmaalainen luontomatkailun konkarikaksikko Petri Ristiniemi ja Anniina Lehto, jotka tunnetaan myös Haukkamaa Adventureksen kasvoina opastuksissa, maastoruokailuissa ja muissa ohjelmapalveluissa. Meillä on laaja yhteistyöverkosto muiden yrittäjien, kuntien ja kehittämishankkeiden kanssa sekä valtava ideapankki Seitsemisen ja Helvetinjärven luontomatkailun kehittämiseen.

Seita Elämyspalvelujen toiminta-ajatus on tuottaa monipuolisia luontoelämyksiä asiakaslähtöisesti ja ekologisesti. Kahvila- ja tilausravintolapalvelut, maastoruokailut sekä kurssit rakentuvat luomu- ja lähiraaka-aineista ja pitkälti myös itse tehden. Monipuoliset majoitus- ja karavaanaripalvelut, ohjelmapalvelut sekä laaja valikoima vuokravälineitä kuljetuspalveluineen ovat tarjolla ympärivuotisesti. 

Luontokeskuksen monikäyttöisyyttä lisätään järjestämällä tapahtumia ja teemapäiviä, kokous- ja virkistyspäiviä yrityksille sekä tarjoamalla tiloja yksityistilaisuuksiin ja koulutuksiin. Myös sähköautojen lataussiirrot sekä autojen ja tavaroiden kuljetuspalvelut hoituvat Seita elämyspalvelujen kautta.

Seitsemisen kansallispuiston ytimeen pysyvämpää asemapaikkaa monipuoliselle tarjonnalle

Me olimme jo aiemmin suunnitelleet pysyvämpää asemapaikkaa monipuoliselle tarjonnalle ja kiinnostuimme Metsähallituksen toimijahakuilmoituksesta 2021. Alusta asti oli selvää, että toimintaa varten perustetaan uusi yritys, jotta pystytään profiloitumaan selkeästi Seitsemisen kansallispuiston ytimeen ja kestävään toimintatapaan kaikessa toiminnassa.  

Tule meille sellaisena kuin olet. Helppous, turvallisuus, ja viihtyvyytesi ovat meille sydämen asia.
Myös kuljetuspalvelut 9-60 hengen busseilla!

Ohjelmapalvelut ravintola kahvila opastus välinevuokra Seita Elämyspalvelut Seitsemisen puisto

Ansku ja Petri

Ansku. Tuo pikku kärpänen. Nuoresta iästään huolimatta tämä pikku pörriäinen on kokenut eränkävijä jonka juuret ulottuvat lappiin saakka. Sähkösaapas jolta ideat eivät lopu. Tämän kärpiäisen kyydissä viihtyvät lapset, vaarit ja kaikki siltä väliltä. Ansku on koulutettu sienineuvoja, luonnonyrttineuvoja ja luonnonmarjaneuvoja. Ansku on erä- ja luonto-opas ja riistanhoitaja. Myös matkailualan palveluntuottaja koulutus löytyy.

Petri. Tuo mielettömät kokkailutaidot omaava luonnonläheinen luontomatkailun konkari. Petri on kartuttanut järjettömän määrän tietotaitoa luontomatkailualalla jo vuodesta 2016 alkaen toimiessaan alalla omassa yrityksessään Haukkamaa Adventureksessa. Petri on palkittu Noitakokki ja kerta toisensa jälkeen Petri onnistuu yllättämään asiakkaat mitä mahtavimmilla makuelämyksillä ja kyllä se nokipannukahvi on maailman parasta. Petrin Metsämieliretket saavat ihmiset haukkomaan henkeään, Petrin viedessä asiakkaat syvemmälle luonnonsaloihin. Petri on koulutukseltaan erä- ja luonto-opas sekä iktyonomi ja bussikuljettajana mies on vailla vertaa.